اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

واکنش وزیر خارجه سعودی به حملات انصارالله به ابوظبی

در پی عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه ابوظبی، وزیر خارجه سعودی مدعی شد، راه‌حل پیشنهادی ریاض برای مسأله یمن همچنان روی میز است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی امروز (سه شنبه) در صفحه توییتر خود به عملیات دیروز صنعاء علیه ابوظبی معروف به «إعصار الیمن» (طوفان یمن) واکنش نشان داد.

وی مدعی شد: عربستان سعودی و ائتلاف (متجاوز به یمن) همچنان به حمایت خود از تلاش‌های سازمان ملل و نیز تلاش‌های بین‌المللی برای صلح در یمن ادامه می‌دهند، طرح ابتکاری ریاض برای راه‌حل سیاسی بحران همچنان روی میز است... در عین حال ما در آمادگی کامل برای تعامل با لجاجت بیشتر حوثی‌ها و دفاع از کشورمان و منطقه هستیم.



عربستان سعودی در مارس ۲۰۲۱ طرحی برای حل بحران یمن ارائه کرد اما صنعاء اعلام کرد، ابتدا باید حملات ائتلاف سعودی به یمن متوقف شود.

در همین ارتباط، «محمد عبدالسلام» رئیس تیم مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن گفت، سعودی‌ها دنبال راه‌حل سیاسی برای مسأله یمن نیستند بلکه صرفا به دنبال یک آتش‌بس همراه با باقی ماندن بحران یمن هستند.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز درباره نوع موشک‌ها و پهپادهایی که در عملیات دیروز علیه ابوظبی به کار گرفته شد، توضیحاتی داد.

وی در توییتر نوشت: موشک‌هایی که در عملیات "إعصار الیمن" (طوفان یمن) به کار گرفته شد موشک‌های بالدار از نوع قدس ۲ هستند؛ پالایشگاه نفت در منطقه "المصفح" و فرودگاه ابوظبی با چهار موشک از این نوع هدف گرفته شدند.

سریع افزود: یک موشک بالستیک از نوع "ذوالفقار" نیز فرودگاه ابوظبی را هدف گرفت. اما پهپادهای "صماد ۳" نیز تعدادی از اهداف مهم و حساس را هدف گرفتند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار